luni, 20 iunie 2011

COTIZATIE

Revenim cu comunicatul si chemam pe toti membrii de sindicat care nu au achitat cotizatia la zi (integral 2011), sa vina in fiecare luni si joi intre orele 11:00 si 14:00 sa achite restantele si sa prezinte dovada platii catre reprezentantul filialei, aflat la sediu in aceste zile.
Totodata, cei care vin cu diverse probleme la filiala: depuneri de documente, informare, consiliere, etc., sa detina asupra lor si sa prezinte reprezentantului nostru chitantele de plata a cotizatiei la zi.
In alta ordine de idei, mentionam ca pentru depunerea documentatiei in cazul revizuirii, care este o actiune noua, separata de pasii 1a si 1b, se percepe, dupa cum am mai informat, o taxa de 150 lei cei de la MapN, MAI si 100 lei cei de la SRI (militarii SRI nu au facut pasii 1a, 1b), care se va plati odata cu depunerea documentelor.

ACTIUNE

Actiune organizata de SCMD intre orele 09.00-19.00, in Piata Palatului, la statuia lui Carol I pt. a protesta fata de OUG 1/2011 si votul din Parlament din data de 21.06.2011 si fata de actele de inalta tradare a Guvernului privind intentia de asumare a raspunderii pe Legea statutului minoritatilor si pe Legea desfiintarii judetelor si crearii a 8 “”regiuni mures autonome maghiare”” ca inceput al federalizarii si distrugerii de jure a Romaniei ca stat. La aceasta actiune SCMD ii cheama pe toti membrii si simpatizantii din Bucuresti si Ilfov si pe toti locuitorii Capitalei care s-au saturat de minciuna, spolierea si tradarea comise de bolsevicii portocalii.

duminică, 12 iunie 2011

REVIZUIRE

Mistificarea a fost dusa la bun sfarsit de catre gasca portocalie !
Ii rugam pe toti membrii de sindicat, care au aflat cuantumul pensiilor revizuite de catre MApN, sa ia legatura cu noi daca acestea au fost diminuate.

miercuri, 8 iunie 2011

DISPERARE

Iata la ce gesturi disperate ne imping masurile absurde, nebunesti, ticaloase ale slugilor pedeliste: inca un OM, cpt (r) Morjan Petre, a ajuns sa-si dea foc, in fata Palatului Cotroceni ...... pentru ca nu mai suporta regimul lui Basescu ! Dar cine-l mai suporta ? doar cateii lui .

Rugam pe cei care il cunosc pe dl. Morjan sa ia legatura cu noi pentru a ne informa despre situatia acestui militar.