vineri, 2 iulie 2010

Administrare blog Filiala SCMD Sector 3 Bucuresti


 In primul rand, felicitari pentru infiintarea Filialei Sector 3 a SCMD si mult succes conducerii alese!

Va trimitem adresa la care poate fi accesata pagina de Internet asociata site-ului nostru, dedicata in exclusivitate cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere din Sectorul 3 Bucuresti:

Am trimis cu un alt e-mail si autorizarea de a administra aceasta pagina de Internet. Astfel veti putea posta sau sterge articole, anunturi, fotografii, link-uri, etc. Daca doriti ca si alte persoane sa aiba acces si sa poata publica pe acest site, este necesar sa ne transmiteti adresele lor de e-mail (pana la 100 de persoane). Detalii tehnice puteti gasi pe Internet la:


Speram ca acest instrument oferit de noua tehnologie sa va ajute in comunicarea cu cadrele militare in rezerva si retragere, dar si cu cele active, astfel incat Filiala dumneavoastra sa devina o organizatie puternica si cunoscuta atat pe plan local cat si national,  si care sa contribuie substantial la indeplinirea obiectivului nostru comun:
“SCMD – cel mai puternic sindicat din Romania, incepand cu 2012”.

Demersurile si documentele care trebuiesc intocmite le puteti gasi accesand site-ul nostru la http://statutulcmd.blogspot.com

Pentru orice informatie suplimentara nu ezitati in a ne contacta.

Cu deosebit respect,
Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

17 comentarii:

  1. Cred ca nu stiu cum sa incep,mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt singurul care incerc,Cu deosebit respect

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata,
    Sper sa fie o zi deschisa spre dialog. Stie cineva dintre noi daca a fost mutat sediul SCMD?

    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani tuturor Mariilor si Marinilor,
    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule, chiar nu e nimeni prin preajma?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca o sa invat sa vorbesc singur
    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI ARTILERISTILOR SI RACHETISTILOR A.A.! Cu stima, pentru toate armele aceeasi urare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma asociez si eu urarilor, la multi ani tuturor, pt.artileristii AA am o stima deosebita, am lucrat cu ei ani buni si a fost OK,
    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua, astept cu nerabdare cand cineva din filiala SCMD S 3 apare la rampa,pentru schimb de opinii si convorbiri pe orice tema.

    O zi buna tuturor,
    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  10. Am asteptat degeaba,credeam ca intra Dl. Burcu sa ne faca cateva precizari referitoare la cum "se face otetul".
    O seara buna tuturor,

    MSt

    RăspundețiȘtergere
  11. "Musca rau" calculatorul, este?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara,tot singur,nimeni nu actualizeaza pe aici, de exemplu eu postez pe 22.09 seara si data este 20, asta este,principiul mioritic,"n ai ce face", adevarul este ca m am saturat sa vorbesc singur,cred ca nu mai scriu nimic, e a dracului de grea singuratatea!

    MSt

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata si o saptamana buna tuturor,a venit si 04 Oct.si nimic deosebit.Probabil e din cauza culesului viilor.

    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  14. Probabil nu stie nimeni de existenta acestei pagini.Am auzit ca suntem in filiala 1 S 3,104 membrii,nu pot decat sa ma bucur dar nu li sa spus si noilor veniti ca avem un loc unde putem posta pe internet,ca avem o pagina a noastra.Cred ca dl.Daescu este prea "secretos".Bine, glumeam dar nu miroase a bine, se apropie 25 oct. si noi membrii simpli nu stim nimic despre organizare,loc de intalnire etc.Ramanem tot la telefoane?Pacat ca nu mai avem ATI 52(pt.cei care mai tin minte telefonul cu manivela).
    Cu stima MSt

    RăspundețiȘtergere
  15. Biroul Operativ al Filialei19 octombrie 2010 la 23:03

    Buna seara,
    In Filiala 1 din Sectorul 3, (pentru ca acum sunt doua filiale intr-un singur sector, numarul membrilor se apropie de 180. Aveti dreptate, oamenii nu se uita si pe pagina filialei. Astazi, 19.10.2010 am postat primele anunturi din partea Biroului operativ. Am sa le dau e-mailuri la cei care au pentru a-i invita sa intre si pe pagina filialei. Poate asa vom avea cu cine comunica pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  16. UUUffff!!!Nu cred ca e adevarat, nu mai vorbesc singur, bine ati venit oricare a ti fi!Din nou ma bucur ca nr nostru a crescutla 180. Am o propunere pt actiunea din 25.oct.Cred ca ar trebui ca noi cei din F 1 S3 sa ne intalmnim cu o ora mai devreme pt a ne recunoaste,a primii indicatii si a nu permite infiltrarea altor persoane in randurile noastre.Astepr precizari,

    Cu stima,
    M St

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara,
    Luni mitingul va incepe la ora 11,00, iar instructiunile au fost transmise ca ora de intalnire sa fie intre 10,oo - 10,30, intre Academia Militara si Palatul Cotroceni, pe Soseaua Panduri, in fata Institutului Pedagogic.
    Fiecare filiala o sa fie dotata cu baner, asa ca sper sa nu fie greu sa ne gasim, deoarece din tara o sa vina foarte multi membrii de sindicat, ceea ce nu este cazul pentru Bucuresti.
    Secretar
    Vali Olteanu

    RăspundețiȘtergere