luni, 9 mai 2011

APEL CATRE MEMBRII SCMD DIN CAPITALA

SCMD se solidarizeaza cu sindicatele politistilor, lucratorilor contractuali din MAI, vamesilor, politistilor de frontiera si lucratorilor din penitenciare, in fata ofensivei impotriva lor a guvernului servil puterilor straine. Ii vom sprijini pe colegii nostri activi in toate demersurile pe care le vor intreprinde, iar filialele noastre sunt pregatite sa-i primeasca pe cei disponibilizati. Fie in Bucuresti, fie la Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturile si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! ”.

Maine, 10 mai, cu ocazia votarii legii care ii disponibilizeaza pe lucratorii din MAI, sindicatele politistilor vor picheta intrarea la Camera Deputatilor dinspre parcul Izvor, cu incepere de la ora 09.30. Membrii SCMD care pot sa participe, sunt invitati sa vina, avand asupra lor doar vestele SCMD sau, in lipsa acestora, legitimatiile de membru.
S-a luat legatura cu dl comisar sef Gruia si o delegatie a SCMD se va deplasa oficial pentru a-i asigura pe politisti de sprijinul nostru in prezent si viitor si pt. a-i invita sa participle la adunarea populara organizata de noi in acelasi loc, sambata 14 mai a.c., la orele 11.00.