marți, 27 septembrie 2011

REVIZUIRE

Pentru contestarea DECIZIILOR DE REVIZUIRE A PENSIILOR emise în baza OUG nr1/2011 :

Recomandări privind conținutul contestatiilor la deciziile de revizuire a pensiilor recalculate, emise în baza O.U.G. nr. 1/2011 (aprobată prin Legea nr.165/2011), ce urmeaza a fi formulate comisiilor de contestatii pensii din cadrul MAI, MApN, SRI.:


a) contestarea deciziilor de revizuire emise începând cu data de 24.03.2011 (DATA DE PE DECIZIA DE REVIZUIRE, nu de pe plic) - pentru cei care contestă atât legalitatea (temeiul juridic), cât și cuantumui pensiei - Click aici pe: MApN, MAI, SRI, URMAȘI;

b) pentru cei care doresc -și păstreze statutul de militar/polițist/etc. - se contestă numai legalitatea (temeiul juridic) - Click aici pe: STATUT Contestatiile vor fi formulate la primirea deciziilor de revizuire , urmarind cu rigurozitate etapele precizate in GHIDUL cu demersurile membrului SCMD pentru anularea deciziei și a hotărârii de revizuire a pensiei

Adresele de expediere a contestatiilor:

1 - Casa de Pensii Sectorială din cadrul MApN, Bucuresti-str. Drumul Taberei, nr. 7-9, Sector 6;

2 - Casa de Pensii Sectorială din cadrul MAI, Bucuresti-str. George Georgescu, nr.3, Sector 4;

3 - Casa de Pensii Sectorială din cadrul SRI, Bucuresti-str. Piața Amzei nr.4, sector 1.

Daca doriti sa aflati stadiul proceselor juridice:

Dosarele militarilor în rezervă au inceput sa fie depuse în data de 10 februarie 2011, la registraturile instanțelor din toată ţara. Reclamaţiile au fost în număr de 10.000, dintre care 2000 au fost depuse la Tribunalul din Bucureşti.
Puteti consulta listele dosarelor, ordonate pe județe.

COMUNICATUL nr. 39 din 26.09.2011

Membrii de sindicat care sunt în posesia DECIZIILOR DE REVIZUIRE și doresc să formuleze pe calea ordonanței președințiale, cereri de suspendare a aplicării acestor decizii, sunt rugați să contacteze Departamentul Juridic, iar cei din provincie, prin președinții de filiale, avocații actuali care îi reprezintă și asistă deja în dosarele pe rol pentru anularea deciziilor de recalculare sau revizuire a pensiilor.