joi, 29 septembrie 2011

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MEMBRII FILIALEI

   Acțiunile actualei guvernări sunt în totală contradicție cu valorile pe care le promovăm; de aceea trebuie să arătăm necesitatea preluării conducerii de către cei care sunt în stare să scoată țara din dezastrul în care a adus-o actuala guvernare.
   Pentru aceasta este nevoie să aflăm ce înseamnă pentru dvs. SOLIDARITATEA. Afirmăm că suntem forța capabilă să pună în mișcare ceva pozitiv în România, țară furată, batjocorită, umilită și aflată în pericol de a nu mai exista ca stat independent și suveran.
   Nu trebuie să așteptăm un alt moment ianuarie, când ne-am trezit din amorțire, fapt ce a reprezentat o tresărire, o dezmorțire apărută atunci când au fost lansate documentele ilegale, neconstituționale ce priveau recalcularea pensiei militare.
   Avem posibilitatea de a face un pas înainte pentru a redeveni acei militari care au depua un jurământ în fața țării.
   Până acum am tot vorbit și ne-am sfătuit, însă credem că este cazul să acționăm concret și nu din fotoliu, cum înțeleg mulți dintre noi .
   Pentru a stabili poziția fiecăruia dintre noi față de SCMD, este necesar să ne confirmați care este opțiunea dvs. și să participați la prima acțiune a SCMD din luna octombrie, când ne veți înmâna/comunica personal decizia care reprezintă poziția dvs. față de sindicatul nostru.

Biroul Operativ al Filialei 1 Sector 3